Köszöntő




Kedves Blogolvasó!

Újdonság! Webáruházat nyitottam, ahol az általam készített tárgyak megvásárolhatóak! Horgolt Baba Holmi - Egyedi kényelem


Szeretnélek köszönteni oldalamon, mely hamarosan teljesen elkészül. A kezdő kézimunkázóknak és a haladóknak egyaránt szeretnék újdonsággal szolgálni, és új ötleteket adni minél több témakörben. Az aktuális ünnepeknek megfelelő új ötletetek jelennek meg az oldalon, hogy megkönnyítsem azok dolgát, akik nem tudják mit is adjanak ajándékba, és szeretnének valami igazán egyedit, saját kezűleg készített dolgot ajándékozni. Ha az ötlet már megvan, de nincsen elég idő az elkészítésére, böngéssz az oldalon az adott témakörben, hátha rábukkansz egy "el van készítve ... darab" feliratra, és kérd e-mailben a kiválasztott tárgyat. Ha nincsen, akkor se csüggedj, jelezd, hogy szükséged van rá, és kérj határidőt a lent található mail címen.

Az oldalon kizárólag egyedi darabok vannak, és csak akkor van kettő egy tárgyból, ha kérésre kettőt készítek belőle, de képtelenség tökéletesen egyforma dolgot készíteni, hiszen a kézzel készített dolgok, mint amilyenek az itt találhatóak is, csak nagyon hasonlóak lehetnek, de tökéletesen egyformák nem, ettől több, mint egy gyárban, sorozatban gyártott termék, az egyedisége színesíti értékét. Így garantáltan egyedi ajándékként, vagy használati tárgyként szolgálhatnak a kiválasztott darabok.

Amennyiben mindig szeretnél értesülni arról, ha új dolog kerül fel az oldalra, vagy változás történik az oldalon, regisztráld magad a rendszeres olvasók közzé, és amikor belépsz a fiókodba, látni fogod, hogy mely menüpontok változtak.Minden oldalon alul van három jelölőnégyzet: elmegy, ötletes, profi. Osztályozd az adott oldalakat.Az oldalra mindig újabb és újabb kreatív dolgok fognak felkerülni, így mindig változatos marad, és érdemes lesz visszatérni. :)

Jelenleg tartalommal feltöltött menüpontok: Aktuális ötlet, Katalógusok, Üvegfestés (minden menüpont), Hajpánt, hajgumi, Horgolás minták, Mobiltartók, fényképezőgép tokok, Terítők, Kötés (minden menüpont), Gyöngyözés (minden menüpont), Minták-hímzés.

Nincsenek megjegyzések: